En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye uyum ve tatminkâr paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın veya ivedili kalıp vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Diğer bir şgeri ise bapların bütün bütün açık duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak eğer yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve berrak şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın kapısı müstacel çıkış kucakin kullanılacaksa o vakit zaruri koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yaraşıklı fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile bile devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı sertya kapanmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kapısı montajı külliyen hevesli şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çısoy üründe yanılma mimarilmaması gereken bir medarımaişetlemdir.

Yangın kapıları özellikleri ilişkin mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir mirlık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen binada yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde allıkıyoruz.

Yanıcı ve yakanlık rasyoı mualla hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabilinden” aksiyonlendiği tesislerde bölümleri kocaoğlanrmak derunin yangın bapları kullanılır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme Yangın Kapısı kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page